kanál RSS s konferenčními aktualitami a změnami na tomto webu stránka spolku OpenAlt z. s. na sociální síti Diaspora stránka konference OpenAlt na sociální síti Twitter stránka konference OpenAlt na sociální síti Google+ stránka konference OpenAlt na sociální síti Facebook

Fakta

50+
TÉMAT

Prezenovaných v přednáškách a praktických workshopech.

600+
NÁVŠTĚVNÍKŮ

Profesionálové, vizionáři, dobrovolníci, studenti, rodiče s dětmi.

7
MÍSTNOSTÍ

Vždy bude na výběr nějaká zajímavá přednáška nebo workshop.

10
LET

Už víme jak na to.

 

Přínosy

Získejte nejlepší talenty

Účastníci a přednášející na konferenci OpenAlt jsou přední odborníci v Česku i na celém světě. Partneři mají možnost nabídnout jim práci a získat tak hotové studnice znalostí v oboru.

Setkejte se s klíčovými hráči

Kromě komunity OpenAlt jsou na konferenci široce zastoupeny různé projekty ze světa otevřené sféry.

Poznejte lidi

Poznejte odborníky v oblasti různých open source technologií od vývoje operačních systémů, přes webové technologie až po programování jednočipů. Navažte kontakty s jednotlivci i organizacemi zabývajícími se otevřenými řešeními a veřejným prostorem.

Inspirujte se

OpenAlt poskytuje vynikající prostředí k shromažďování zpětné vazby k novým produktům ke vzniku nových myšlenek.

Ovlivněte plány budoucích produktů

Na OpenAltu se diskutuje směr vývoje různých produktů ze světa otevřeného software. Toto je Vaše šance být první kdo se o nich dozví. Můžete o nich diskutovat a ovlivnit je.

Zviditelněte se

Partnerství s nami vám dáva možnost zviditelnit se, oslovit exkluzivní přednáškou a proniknout do médií.

Prosazujte svobodné technologie a myšlenky

Budete znamí tím, že podporujete svoboné a otevřené technologie a myšlenky. Spojete jméno vaší organizace s tradiční akcí s desetiletou historií.

FIT VUT SU FIT VUT Red Hat Czech, s.r.o. Microsoft OpenAlt z.s. robime.it vpsFree.cz o.s. http://www.ubuntu.cz ICT Pro s.r.o. LinuxExpres jetbrains toastmasters mojefedora Cleverlance CZ.NIC master myvia