Informace pro návštěvníky

ESSID: OpenAlt
Heslo: Open2023

Registrace není povinná a na konferenci je možné přijít i bez ní. Vyplněním registrace nám ale hodně pomůžete.

Pokud zadáte email, tak vás přihlásíme do mailinglistu, kam posílame aktuální informace. Další informace nám pomáhají udělat si lepší obrázek o tom jací jsou naši návštěvníci, což nám pomáhá hledat partnery, kteří by zaplatili náklady na celou akci, a nadimenzovat prostory.

Pokud se bojíte o svoje soukromí, tak se můžete registrovat s vymyšlenou přezdívkou a nezadávat žádné další informace.

Konference se koná na Fakultě informatiky Masarykova univerzity v Brně. Jak a kudy tam zjistíte na této stránce a případně z naší mapy.

Na OpenAltu bylo zvykem, že jsme pro nejmenší měli dětský koutek s hrami, roboty apod.

Bohužel letos na dětský koutek nebyl prostor, takže opravdu malé děti s sebou na OpenAlt brát nedoporučujeme.

Chystáme potřebnou techniku a instrukce pro dobrovolníky tak, abyste konferenci mohli sledovat i online. Odkazy na streamy se v programu objeví až těsně před začátkem konference. Po skončení konfererence bude stream dále dostupný a následně sestříhaný na jednotlivé přednášky.

Pokud budete konferenci sledovat z domova, registrace není nutná, ale i tak se registrovat můžete (viz výše).

Pokud jste si v programu vybrali nějaký workshop, kterého byste se rádi zúčastnili, přečtěte si pozorně jeho detail. Typicky budete s sebou pořebovat laptop, ale vedoucí workshopu tam pro vás mohl uvést i další požadavky, tipy nebo materiály, podle kterých je dobré se předem zařídit.

Ubytování může být oříšek. Věříme ale, že přes Booking.com něco najdete. Přednášející jsme se letos snažili ubytovat v Hotelu Bobycentrum.

Trička a podobné drobné dárky se vždy snažíme zajistit hlavně pro přednášející a dobrovolníky, kteří nám během konference pomohou. Pokud máte o podobnou upomínku na konferenci zájem, zastavte se u nás na recepci, nebo se zeptejte na konferenčním Telegramu.

Pokud to vyjde, bude na místě drobné občerstvení i něco k pití, ale nedokážeme předem nic slíbit.

Co se týče oběda, můžete si něco přinést v krabičce, nebo v jakékoliv mapové aplikaci určitě najdete spoustu blízkých restaurací a rychlého občerstvení. Do naší mapy jsme přidaly pár tipů na něco v okolí. Možností je samozřejmě si i něco objednat: Foodora, Wolt, Rozvoz.net, rozvozbrno, Jíme Brno, Amici Pizza, a další.

Jednotlivé přednášky můžete po jejich začátku hodnotit přímo v programu. Stačí prokliknout na detail přednášky a následně klepněte vpravo na tlačítko s touto ikonou bublinek .

Pokud se vám něco (ne)líbilo na zbytku konference jako takové, vyplňte prosím tento formulář, ať víme, co do příštích let zachovat, nebo jak se zlepšit.

V případě jakýchkoliv problémů, které tu nenajdete popsané, nám prosím napište do konferenčního Telegramu nebo Matrixu.