Informace pro přednášející

Přineste si prosím vlastní notebook s HDMI konektorem nebo vlastní redukcí. Pokud máte složitější setup, kontaktujte nás s předstihem a můžeme se domluvit na vyzkoušení.

Z technických důvodů nebude šoučástí živých streamů sdílené audio, které budete během přednášky pouštět ze svého laptopu. Pokud nám ho pošlete e-mailem, můžeme ho doplnit v postprodukci do výsledných záznamů. V samotné místnosti bude všechen zvuk slyšet normálně.

Parkovat můžete přímo v okolí fakulty, vizte tipy na cestu autem.

Své slajdy prosím nahrajte jako zdroj do své přihlášky, stačí i po konferenci. Pokud je to možné, použijte ideálně formát PDF. V případě, že nemáte přímo slajdy, tak je možné přidat i URL odkaz na materiály nebo další zdroje.

O ubytování můžete požádat v rámci přihlášky. Pokud jste tak učinili a nemáte od nás týden před konferenci stále žádné potvrzení, ozvěte se nám přímo.

Ne. Nicméně si pečlivě zkontrolujte, jak se vaše přednáška účastníkům zobrazuje, a případně informace upravte.

Zároveň si důkladně zkontrolujte, kdy a kde jsou vaše přednášky v programu umístěny a přijďte s předstihem.

Hodnocení každé přednášky je možné po jejím začátku přímo v programu. Odkaz pro hodnocení, který můžete sdílet na konci své prezentace, najdete v horní části detailu každé své přihlášky.

Na tomto odkaze mohou návštěvnící vaši přednášku hodnotit, ale neuvidí hodnocení ostatních. Naopak vy sami tam po přihlášení uvidíte zpětnou vazbu, kterou vám tam návštěvníci anonymně zanechají.

V případě jakýchkoliv problémů, které tu nenajdete popsané, nám prosím napište do konferenčního Telegramu nebo Matrixu. V urgentních případech volejte +420 910 117 377.