Proč my

Budu partner

Předkládáme nejen vážná témata. Vytváříme prostor pro místní i zahraniční komunity a projekty, novodobé kutily (Makers) i hračičky řídící se pravidlem „Vytvoř si sám“ (Do-It-Yourself, DIY).

Mezi tradiční témata patří svobodný software, IoT, mobilní zařízení nebo open government. Dlouhodobě do programu zařazujeme přednášky o vzdělávání, velmi aktuální softwarové bezpečnosti, a další.

30
Témat prezenovaných v přednáškách a praktických workshopech.
300+
Na konferenci chodí profesionálové, vizionáři, dobrovolníci, studenti, rodiče s dětmi.
4
Místnosti s výběrem zajímavých přednášek nebo workshopů.
17 let
Už víme, jak na to, a co naši návštěvníci chtějí.

Pro lepší obrázek o tématech a atmosféře se podívejte na program a záznamy z předchozích ročníků.

Pro vás

Získejte nejlepší talenty

Účastníci a přednášející na konferenci OpenAlt jsou jak přední odborníci v Česku i na celém světě, tak nadšení a aktivní studenti, které témata konference zajímají. Jako partner konference máte možnost získat kontakty na budoucí zaměstnance a spolupracovníky.

Setkejte se s klíčovými hráči

Kromě komunity OpenAlt jsou na konferenci široce zastoupeny různé projekty ze světa otevřené sféry.

Poznejte lidi

Poznejte odborníky v oblasti různých open source technologií od vývoje operačních systémů, přes webové technologie až po programování jednočipů. Navažte kontakty s jednotlivci i organizacemi zabývajícími se otevřenými řešeními a veřejným prostorem.

Inspirujte se

OpenAlt poskytuje vynikající prostředí k shromažďování zpětné vazby k novým produktům ke vzniku nových myšlenek.

Ovlivněte plány budoucích produktů

Na OpenAltu se diskutuje směr vývoje různých produktů ze světa otevřeného software. Toto je Vaše šance být první, kdo se o nich dozví. Můžete o nich diskutovat a aktivně se podílet na jejich vzniku a směřování.

Zviditelněte se

Partnerství s nami vám dáva možnost zviditelnit se, oslovit exkluzivní přednáškou a proniknout do médií.

Prosazujte svobodné technologie a myšlenky

Budete znamí tím, že podporujete svoboné a otevřené technologie a myšlenky. Spojéte své jméno s tradiční akcí s dlouholetou historií.

Budu partner

Jako partner dostanete prostor na samotném místě konání konference, tak na kanálech a sítích, kterými komunikujeme s návštěvníky a přednášejícími. Určitě počítejte s bannerem v místnosti, logem tady na webu, v záznamech a dalších materiálech.

Konkrétní podmínky domlouváme individuálně. Partnerství musí návštěvníkům přinést zajímavý program a vám splnení cílů, které si od konferenci očekáváte. Většinou bývá vhodné se v programu prezentovat tematicky odpovídající přednáškou, pro některé partnery je vhodné postavit stánek, sponzorovat kávu a občerstvení, někdo se může chtít aktivně podílet přímo na pořádání konference.

Můžete nám
Napsat Zavolat